Hoe kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een één op één gewichtsconsulent? Of zoek je een leuke groepscursus? Mijn aanbod als voedingscoach is breed, dus je kunt kiezen voor wat echt bij jou past. Of misschien heb je een enthousiaste, gespecialiseerde spreker nodig? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

WANNEER VOEL JIJ JE FIT?

Werk samen met mij aan je doelen.

ÉÉN OP ÉÉN COACHING

In een veilige omgeving werken aan je doelen? Op een gezonde en verantwoorde manier afvallen of juist aankomen? Als officieel BGN gewichtsconsulent weet ik alles over de voeding die past bij je doelen. Geen crashdieet maar een solide manier van eten en leven zodat het resultaat ook echt blijvend is. 

Reken af met jojo’en en ga voor een gezonde leefstijl die echt bij jou past!

Lees verder

GROEPSCURSUSSEN

Ik heb gezien dat het heel behulpzaam kan zijn om met een groep mensen aan dezelfde struikelblokken te werken. Ben je een jonge moeder, wil je fit worden en blijven of heb je te maken met overgangsklachten? Dan heb ik groepen voor je waarin je kunt aanhaken om elkaar te motiveren. Ik help jullie om met de juiste kennis een lifestyle te kiezen die past bij de fase waarin jij zit. 

lees verder

LEZINGEN

Ik vind het ontzettend leuk om alle kennis die ik op heb te delen. Daarom geef ik ook zo graag lezingen. Ik heb gezien dat goede kennis over je lichaam en over voeding echt helpt om een andere mindset te krijgen. En daardoor krijg je echt een lange termijn oplossing, geen quick fix. Heb je een leuke groep waarvoor je een lezing zou willen? Lees snel verder welke lezingen ik aanbied.

lees verder

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!

Granola

Persoonlijk vind ik het heerlijk als er iets knapperigs in