Lekker in je vel

Back 2 Basic Programma

Ik ben Marieke Timmer, leefstijlcoach, en ik coach jou naar de beste versie van jezelf. Ben jij er klaar voor om gezonder, fitter en energieker te worden?

Elke vrouw verdient het om te stralen in een prachtige jurk!

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw gezonde leefstijl weet te behalen én vast weet te houden?
In een hectische tijd waarin er van alles van jou wordt verwacht kan jij je als vrouw behoorlijk wegcijferen.

Hoe zorg je er dan voor dat je gezond kan eten, voldoende kan bewegen en ook nog eens die 100 andere dingen kan doen?

Jij hebt vast en zeker het één en ander geprobeerd. Een bepaald dieet wat misschien voor even werkte? Je valt een paar kilo af maar na een tijdje zitten die kilo’s er gewoon weer aan. Je hebt er al veel geld aan uitgegeven maar je blijft een strijd houden met de kilo’s. Is dit herkenbaar?

IMG_4366-HR

Het programma

Geef je dan nu op voor het Back 2 Basic© programma.

Dit programma is simpel en bewezen effectief. De afgelopen 3 jaren heb ik al meer dan 150 vrouwen mogen coachen naar een gezonde leefstijl. Als leefstijlcoach heb ik verschillende methodes en oefeningen ingezet om deze vrouwen te coachen. Deze methodes en oefeningen zijn nu allemaal gebundeld in dit programma. Completer dan dit kan je het niet krijgen.

Het is mijn missie om vrouwen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Omdat ik oprecht vind dat elke vrouw het verdient om te stralen en zich weer lekker te voelen.

In 12 modules geef ik je alle nodige kennis en oefeningen zodat jij ook de beste versie van jezelf kan worden. Daarnaast coach ik jou tijdens de persoonlijke coachingssessies om je doel te behalen én te behouden. 

Hoe zal het zijn om....

Inhoud programma

Nu eenmalig van € 297,- 
Of 3 termijnen van € 99,-

In 12 weken tijd leer jij hoe jij een gezonde leefstijl toepast in jouw voedingspatroon. Zodat jij nooit meer op dieet hoeft maar je gezonde leefstijl voor altijd vast weet te houden.

Het programma bestaat uit:

• Een GRATIS telefonisch kennismakingsgesprek.
• Een persoonlijk intake gesprek in de praktijkruimte.
• Een persoonlijk voedingsplan op maat gemaakt.
• 5 x een coachingssessie inclusief wegen en meten.
• Het GRATIS werkboek: ‘Back 2 Basic’. 

IMG_4217-HR

12 modules

 1. Introductie: Om echt te scoren heb je een doel nodig!
 2. Terug naar de basis: Doe maar normaal….
 3. Gezonde voeding: Nee ik ben niet op dieet.
 4. Variatie: In de Nederlandse keukens.
 5. Suikers: Tegenwoordig mag je niks meer eten.
 6. Hormonen: Om gek van te worden….
 7. Hormonen in balans: Een perfect kaartenhuis!
 8. Emotie eten onder controle: de oplossing ligt niet in de koelkast.
 9. Jij kan het wel! Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.
 10. Stress vrij leven: Good enough is the new perfect
 11. Zelf aan de slag: waarom moeilijk doen als het samen kan.
 12. Evaluatie: Ik kan alles! 

Is het de investering waard?

Twijfel je nog? Ik kan mij dat goed voorstellen. Zeker als er een prijskaartje aan hangt waar je wel even over na moet denken.

Als je nog twijfelt of je mee wilt doen met het programma dan is het erg fijn om de ervaringen van anderen te lezen. Daarom heb ik voor jullie een aantal successen van andere vrouwen kort beschreven.

FAQ

Misschien heb je nog vragen of vind je het spannend om  te investeren in jezelf. Ik kan mij dat heel goed voorstellen en daarom geef ik kort antwoord op de meest gestelde vragen. 
Mocht je nog twijfelen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen bepalen of dit programma iets voor jou is. 

1. Ik vind het interessant maar de prijs vind ik ook spannend, is dit het wel waard?

Ik begrijp als geen ander dat het spannend is om ergens voor te betalen zonder dat je 100% weet of dit het gewenste resultaat boekt. Zeker in de onzekere tijd als dit. Ik vind het daarom belangrijk dat we goede, realistische doelen opstellen. Ik heb altijd het beste met je voor en kijk altijd naar mogelijkheden en oplossingen. Maar ik weet heel zeker dat we er samen een succes van kunnen maken!

2. Kan ik tussen de coachingsgesprekken door ook vragen stellen?

Ja zeker kan dat! Als je bezig bent met het programma dan kunnen er veel vragen en of opmerkingen op je pad terecht komen. Dat kunnen hele praktische vragen zijn over bijvoorbeeld het gebruik van de app maar ook persoonlijke situaties. Voor beiden geldt dat je mij altijd een mailtje kan sturen met je vraag of met de situatie waar je tegenaan loopt. Zodra de mogelijkheid zich voordoet reageer ik op je bericht. 

3. Kan ik in termijnen betalen?

Yes you can! Je kan ervoor kiezen om in één keer het totale bedrag van € 359,- te betalen of te kiezen voor een maandelijkse betaling van € 120,-. Na het intake gesprek ontvang je digitaal een factuur. Mocht je ervoor kiezen om in drie termijnen te betalen dan volgen er in de komende maanden nog twee facturen. 

4. Moet ik allemaal ingewikkelde recepten klaarmaken of kan mijn gezin gewoon mee eten?

Natuurlijk kan je gezin gewoon lekker mee eten. Wat altijd het allerbeste werkt is dat je kleine stapjes zet naar een gezonder leven. Je past dus eigenlijk je voedingspatroon aan zodat jij, en je gezin, het eten lekker vinden. Dat het gezonder wordt zegt natuurlijk niets over de smaak want gezond eten is juist veel lekkerder. Want zeg nou zelf, een zelfgemaakt broodje hamburger smaakt toch veel beter dan die vette variant bij de snackbar op de hoek? 
De app waarmee wij werken is helemaal aan te passen aan je eigen persoonlijke wensen en voorkeuren. Super lekker, simpel en effectief. 

5. Kan ik (een gedeelte) terug krijgen via mijn zorgverzekeraar?

Wist je dat iedereen zich zomaar gewichtsconsulent mag noemen? Zelfs al heb je geen passende diploma’s of expertise. Terwijl het gaat over jouw lijf en jouw gezondheid, iets wat heel belangrijk en kwetsbaar is. Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een consult bij een BGN-gewichtsconsulent wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Wil je weten of de begeleiding vanuit mijn praktijk (gedeeltelijk) wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar, klik dan hier voor meer info.

ERVARINGEN