Weet jij van gekkigheid niet meer WAT je moet eten? Je hoort tegenwoordig ook zoveel tegenstrijdige berichten rondom voeding. Of misschien ben je benieuwd hoeveel voedingstoffen jouw lichaam nodig heeft. Of wil je graag vaker voedzaam eten maar weet je niet hoe je moet beginnen? 

Speciaal voor jou is dan het ‘Food & YOU’ programma ontwikkelt. Hieronder kan je lezen wat dit programma inhoud. 

Food & YOU

Als jij weer een gezonde relatie met eten en jezelf wilt ontwikkelen dan is het ook goed om te kijken naar WAT je eet. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon eruit? Wat eet en drink jij allemaal op een dag? Op welke tijdstippen doe jij dat en ben je verzadigd na het eten van een maaltijd?

Als je namelijk te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen krijgt staat dat je relatie met eten en jouw gezondheid in de weg. Als je graag een paar kilo wilt afvallen dan is dat goed om verantwoord te doen. Dus niet te snel, de kilo’s zijn er toch ook niet in 4 weken bijgekomen? Is het dan realistisch om te zeggen dat je dat hele gewicht in een paar weken kwijt wilt raken?

In dit programma staat voeding centraal. We gaan kijken naar je huidige voedingspatroon en welke stappen we kunnen nemen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Wat houd het programma in?

Kopie van Werkboek E book

Hoe ziet het programma er uit?

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek van 75 minuten. Hier gaan we uitgebreid in op jouw hulpvraag. Wat wil je graag veranderen? Wat is de reden dat je nu hulp hebt gevraagd? Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan ik jou daar concreet in coachen? Tijdens het intakegesprek ontvang je het werkboek: ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf.’

Adviesgesprek

Na het intakegesprek ga ik voor jou aan de slag. Aan de hand van het door jou ingevulde voedingsdagboek en naar aanleiding van het intakegesprek maak ik voor jou een voedingsplan op maat. Tijdens het adviesgesprek gaan we dit voedingsplan bespreken. Daarnaast ontvang je persoonlijke opdrachten om de komende weken mee aan de slag te gaan.

2 x Coachingsgesprek

Per maand plannen we een coachingsgesprek in om de voortgang te bespreken. Tijdens deze gesprekken gaan we wat dieper in op de psychologie van eetgedrag. Want naast dat het gaat om WAT je eet gaat het er ook zeker om WAAROM je eet. Mocht het nodig zijn kan je ervoor kiezen om na het programma extra ‘losse’ gesprekken af te nemen. 

Tarieven & vergoedingen

3 maanden programma Food & YOU

Investering: € 249,-

Per maand betalen is ook mogelijk. Je betaald dan € 89 per maand.

Psst….Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de gesprekken van Blijf Gezond (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering?

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De leden van deze beroepsvereniging voldoen aan strikte kwaliteitseisen, zoals het bezitten van een geldig diploma en regelmatige bij- en nascholingen. Daarnaast wordt een consult bij een BGN-gewichtsconsulent door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis of contact opnemen met je zorgverzekeraar. Klik HIER om te kijken of jouw zorgverzekeraar de kosten (gedeeltelijk) vergoedt.

De AGB code van de praktijk is: 90109643

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?

LEES HIER MIJN BLOGS

Wil jij een kijkje in mijn leven en lezen hoe ik aankijk tegen voeding, leefstijl & mindset? In mijn blog deel ik mijn kennis en ervaringen met jou.