Blijf niet alleen

Heb je te maken met het jojo-effect? Lukt het maar niet om fit te worden en te blijven? Ben je een jonge moeder en ken je je lijf soms niet meer terug? Of heb je juist te maken met de overgang? Je bent niet alleen! Wist je dat er veel meer vrouwen zijn die hier mee worstelen? Het kan dan heel behulpzaam zijn om te beseffen dat je niet de enige bent die door deze fase heen gaat. Daarom heb ik een coachgroep waarin ik jou en anderen die hetzelfde meemaken, help om door middel van gezonde voeding weer lekker in je vel te komen.

STAY FIT

Algehele Conditie

Ben jij ook toe aan een gezonder leven? Wil je meer bewegen, gezonder eten en minder stress? In vijf avonden leer ik je alles over gezonde voeding én een gezonde leefstijl. We gaan onder andere samen gezonde snacks maken én een supermarkt safari staat ook op de planning. Daarnaast zijn de avonden inclusief een heerlijke avondwandeling van ongeveer 45 minuten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoeveel kcal heb ik nodig
  • Gezonde voeding & variatie
  • Hormonen
  • Gezonde snacks (maken)
  • Etiketten lezen (doen)

START: 8 januari 2020 van 19:30 – 21:15

AVONDEN: 5 avonden (om de week) 

DEELNEMERS: Minimaal 6 deelnemers 

INVESTERING: €125,- p.p.

MEEDOEN MET DE GROEP?

Wil je meedoen met de groep of heb je een andere vraag? Neem contact met me op!

ERVARINGEN

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!

BBQ-tje?

Opa en oma dag Goedemorgen lieve mensen. Op 4 juni