Wil jij de strijd met eten en de weegschaal loslaten? Heb je al veel diëten geprobeerd die uiteindelijk toch niet blijken te werken? Wil jij weer genieten van lekker eten zonder dat jij je schuldig voelt? Wil jij de regie terug over je eetgedrag? 

Dan is het Happy YOU programma echt iets voor jou. lees snel verder zodat je precies weet wat je kan verwachten. 

Happy YOU

Als jij weer een gezonde relatie met eten en jezelf wilt ontwikkelen dan is het goed om te kijken naar WAT je eet. Maar daarnaast is het net zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, om te kijken naar WAAROM je eet.

Denk hier maar eens over na: De voorgaande afvalpogingen die je hebt gedaan verliepen in het begin misschien best goed. Maar na een paar weken is het dieet toch niet helemaal wat jij je had voorgesteld. Langzaam begin je weer terug te vallen in je ‘oude patroon’. En voor je het weet zitten de kilo’s die je kwijt was geraakt er zo weer aan. ‘Hoe kan dat nou’ vraag jij jezelf af. En weer kan je een afvalpoging afstrepen op je lijstje. Is dit herkenbaar?

Misschien is het dan nu tijd voor verandering. Misschien moet je niet altijd alleen maar kijken naar WAT je eet, maar ook WAAROM. Waarom eet je een pak koekjes op? Wanneer was het? Met wie was je? En misschien wel het belangrijkste, wat voelde je op dat moment? 

In dit programma staat jouw eetgedrag centraal. Tijdens de coachingsgesprekken gaan we aan de hand van oefeningen en opdrachten het echte ‘probleem’ aanpakken. Tijdens het programma besteden we aandacht aan jouw gedrag, gedachten en gewoontes. Door aan deze factoren aandacht te besteden kan jij toewerken naar een gezonde relatie meten eten en jezelf. Zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten en weer HAPPY bent.

Wat houd het programma in?

werkboek foto

Online mogelijk

Het programma is ook online mogelijk. De gesprekken vinden plaats via videobellen en de opdrachten zijn PDF invulbaar. Daarnaast ontvang je van mij gratis het werkboek ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf’. Dit werkboek stuur ik per post naar je op of ik breng het werkboek even langs. Als je nu de keuze hebt gemaakt om de regie terug te pakken over je eetgedrag kan je dus vandaag al beginnen! 

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek van 75 minuten. Hier gaan we uitgebreid in op jouw hulpvraag. Wat wil je graag veranderen? Wat is de reden dat je nu hulp hebt gevraagd? Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan ik jou daar concreet in coachen? Tijdens het intakegesprek ontvang je het werkboek: ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf.’

 5 Coachingsgesprekken

Om de week plannen we een coachingsgesprek in om de voortgang te bespreken. Tijdens deze gesprekken gaan we wat dieper in op de psychologie van eetgedrag. Want naast dat het gaat om WAT je eet gaat het er ook zeker om WAAROM je eet. Mocht het nodig zijn kan je ervoor kiezen om na het programma extra ‘losse’ gesprekken af te nemen. 

Tarieven & vergoedingen

3 maanden programma Happy YOU

Investering: € 349,-

Per maand betalen is ook mogelijk. Je betaald dan € 119,- per maand.

Psst….Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de gesprekken van Blijf Gezond (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering?

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De leden van deze beroepsvereniging voldoen aan strikte kwaliteitseisen, zoals het bezitten van een geldig diploma en regelmatige bij- en nascholingen. Daarnaast wordt een consult bij een BGN-gewichtsconsulent door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis of contact opnemen met je zorgverzekeraar. Klik HIER om te kijken of jouw zorgverzekeraar de kosten (gedeeltelijk) vergoedt.

De AGB code van de praktijk is: 90109643

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?

LEES HIER MIJN BLOGS

Wil jij een kijkje in mijn leven en lezen hoe ik aankijk tegen voeding, leefstijl & mindset? In mijn blog deel ik mijn kennis en ervaringen met jou.