GRATIS DEELNAME AAN 'JOUW JANUARI'

Omdat januari nu eenmaal de maand is van de goede voornemens op het vlak van gedragsverandering, hebben we als Werkgroep Psychologie van Eetgedrag na Jouw december, nu ook Jouw januari gelanceerd. We willen namelijk graag voorkomen dat jij (weer) in de valkuil van lijnen, diëten, afzien en calorieën tellen gaat vallen. Want wees eens eerlijk, heeft dat ooit echt voor je gewerkt?

Want hoewel je misschien best wel eens wat bent afgevallen door te lijnen of extreem veel te gaan sporten, heb je dat waarschijnlijk niet “volgehouden” en dat is ook niet zo gek. Want het feit dat je het moet volhouden zegt eigenlijk al genoeg. Iets volhouden is alleen nodig als je iets doet wat je niet leuk vindt en wat niet bij je past. Anders zou je het niet vol hoeven houden, maar zou je het gewoon doen…

Films kijken en boeken lezen houden we wel vol. Dat doe je omdat je het leuk vindt, je er energie van krijgt of ervan geniet. En lijnen, diëten en calorieën tellen is gewoon niet leuk, je krijgt er al helemaal geen energie van en genieten staat ook niet bepaald centraal.

En daarom willen wij je ook in januari ondersteunen met tips, opdrachten, inspiratie, heerlijke recepten en meer. Alles om te voorkomen dat jij het idee krijgt, dat je dan toch maar weer aan het volgende dieet moet gaan beginnen. 

Wij delen graag onze kennis en expertise op het vlak van zelfzorg, ontspanning, de psychologie van eetgedrag, voeding en beweging. Een hele maand lang gratis tips, opdrachten, inspiratie en heerlijke recepten!

Doe je met ons mee?

 

 

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?