Blijf niet alleen

Heb je te maken met het jojo-effect? Lukt het maar niet om fit te worden en te blijven? Ben je een jonge moeder en ken je je lijf soms niet meer terug? Of heb je juist te maken met de overgang? Je bent niet alleen! Wist je dat er veel meer vrouwen zijn die hier mee worstelen? Het kan dan heel behulpzaam zijn om te beseffen dat je niet de enige bent die door deze fase heen gaat. Daarom heb ik een coachgroep waarin ik jou en anderen die hetzelfde meemaken, help om door middel van gezonde voeding en sporten weer lekker in je vel te komen.

STAY FIT

Algehele Conditie

Ben jij ook toe aan een gezonder leven? Wil je meer bewegen en gezonder eten. Wil je daarnaast ook afvallen, gewicht én centimeters verliezen? Dan is de groepscursus STAY FIT echt iets voor jou. In samenwerking met TOM FIT hebben wij dit programma ontwikkeld. 

Wat houd het in?
In drie maanden krijg je alle kennis die nodig is om gezonder en fitter te worden. Je ontvangt een persoonlijk voedingsschema via de VYTAL app. Daarbij ontvang je wekelijks een mail met een werkboekje vol met informatie en toffe persoonlijke opdrachten. 

Ook sport je 1 x per week samen met de andere deelnemers en krijg je de mogelijkheid om vrij mee te doen met de andere trainingen bij TOM FIT. 

Als laatste organiseren wij 3 workshop avonden waarbij je samen als groep kennis ontvangt en deelt om je doel te behalen.

START: 22 september 2020 om 18.30

DEELNEMERS: Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

INVESTERING: €99,- p.p. per maand.

PS: Het kan zo zijn dat jouw zorgverzekering een (gedeelte) vergoed. Bekijk hier of jouw zorgverzekering vergoed.

MEEDOEN MET DE GROEP?

Wil je meedoen met de groep of heb je een andere vraag? Neem contact met me op!

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!

Granola

Persoonlijk vind ik het heerlijk als er iets knapperigs in