OVER MIJ

 

Mijn naam is Marieke Timmer en ik heb altijd een ongezonde relatie met eten en mezelf gehad. Dat begon eigenlijk al in mijn tienerjaren. Elke maandag begon ik weer met een dieet, maar elke woensdag at ik alweer een reep chocola. Ik zat niet lekker in mijn vel. Het was een neerwaartse spiraal waar ik niet uit kwam. Toen ik na mijn twee zwangerschappen 25 kilo zwaarder was heb ik de knop omgezet. Ik wilde af van een dieet en de eeuwige strijd met voeding en de weegschaal.

Ik kan nu zeggen dat het mij gelukt is om een gezonde relatie met eten te hebben. Niet perfect, maar dat is ook goed. Ik heb de strijd achter mij gelaten en dat voelt zo goed. Daarom wil ik andere vrouwen ook zo graag coachen naar die gezonde relatie met eten en jezelf. Want jij bent het waard!

ZIE JEZELF VERANDEREN

Ik vind voeding en gezondheid zo leuk en belangrijk dat ik de opleiding tot gewichtsconsulent ben gaan volgen en mijn eigen praktijk heb opgezet in Nijkerk. In de jaren die volgden ben ik heel wat kennis en ervaring rijker. Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd over de hormoonhuishouding en leefstijlcoaching.

Zeer recent heb ik de opleiding ‘psychologie van eetgedrag’ afgerond. Op deze manier kan ik nog gerichter coachen naar een gezonde relatie met eten en jezelf.

Ik vind het heel mooi om mensen te zien veranderen. En daarbij gaat niet om maatje 34 of 36. Als je maar een verandering meemaakt, dan ga je stralen. Je zit lekkerder in je vel, je voelt je goed en energiek. Daar ga ik voor!

ONTDEK WAT PAST BIJ JOU

Bijzondere hypes en gekke diëten, ik doe er niet aan mee. Ik geloof namelijk dat er niet één dieet is dat voor iedereen werkt. Sterker nog, ik geloof niet in een dieet.  

Ik help je om je mindset te veranderen zodat je een gezonde relatie met eten en jezelf krijgt. Van klanten hoor ik vaak terug dat ze mijn coaching heel positief, persoonlijk en vriendelijk vinden, zonder een vermanend vingertje. En dat heeft resultaat!

Ik vind het heel erg leuk om al mijn kennis en expertise te delen. Dat doe ik door coaching, het schrijven van blogs en recepten, het geven van lezingen en het coachen van groepen. Wil jij eens kennis maken? Stuur me een berichtje, want ik kom graag met je in contact. 

ERVARINGEN

Wat zeggen mijn klanten?

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!

Granola

Persoonlijk vind ik het heerlijk als er iets knapperigs in