Homemade Vegetarian Electric Pressure Cooker Meal

Pompoencurry met avocado

Type gerecht: voorgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram pompoen
  • 200 gr kikkererwten
  • 50 ml kokosmelk
  • 100 gr quinoa
  • 1 avocado
  • 3 eieren
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 el kerriepoeder
  • 1/2 tl komijnzaad
  • 1/2 tl gemalen koriander

Instructies

  1. Was de pompoen, verwijder de draden en pitten en snij de pompoen in blokjes.
  2. Snijd de ui in kleine stukjes. Verhit de olie in de pan en fruit de ui samen met kruiden en pers de knoflook erboven uit.
  3. Voeg de pompoen toe met een beetje water en stoof dit 10 minuten.
  4. Maak de quinoa volgens de gebruiksaanwijzingen.
  5. Spoel de kikkererwten af in een zeef en voeg samen met de kokosmelk toe aan het gerecht. Stoof nog 5 minuten.
  6. Bak ondertussen een omelet van de eieren samen met wat peper en zout.
  7. Verwijder de schil van de avocado en snijd deze in grove stukken.
  8. Maak de borden op met de quinoa, curry, avocado en omelet.

Vond je dit een lekker gerecht of heb je vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust door een opmerking te plaatsen onder dit gerecht! Eet smakelijk, liefs Marieke

Dit bericht delen :

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email