Succesverhalen

Als je twijfelt over het inschakelen van een gewichtsconsulent dan is het waarschijnlijk heel fijn om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn. Ik heb op deze pagina daarom een aantal verhalen van andere vrouwen verzameld. Meer weten over wie ik precies ben en wat mijn specialisaties zijn? Lees dan verder over mij.

INDIVIDUEEL

Samira

” Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Blijf Gezond. Ik wilde graag gewicht verliezen en weer lekker in mijn vel komen te zitten.

Marieke heeft mij goed geholpen met het verbeteren van mijn eet-patroon. Ik heb geleerd om goed en gezond te eten. Door de praktische tips tijdens de coaching ben ik veel afgevallen. Daarnaast heb ik veel meer energie gekregen en is mijn huid écht verbetert. Mijn leefstijl is nu een stuk gezonder en gelukkig heb ik nu geen last meer van het jo-jo effect!!

Ik raad het iedereen aan om bij Marieke te komen. Marieke, je bent een super lieve en goede coach, je bent echt een topper

INDIVIDUEEL

Elles

” Eind 2019 ben ik begonnen met een persoonlijk traject bij Blij Gezond. Ik wilde graag wat gewicht en centimeters verliezen.

Waar ik ook aan wilde werken is dat ik minder obsessief bezig wilde zijn met voeding. Ik lette namelijk erg op hoeveel ik at, wat ik at en dat het altijd gezond moest zijn. Ik wilde graag een gezonde relatie met voeding te krijgen en mij goed voelen bij de keuzes die ik maak.

Na een paar maanden begon ik centimeters te verliezen. Daarnaast ben ik nu veel minder tot bijna niet meer obsessief bezig met voeding. Natuurlijk zal ik er altijd op blijven letten dat ik gezond eet. Maar ik heb echt geleerd dat af en toe een lekkere snack nemen of uiteten gaan ook mag en moet kunnen. Ik voel me er nu goed bij en ga er zeker verder mee aan de slag.

Ik heb veel van Marieke geleerd. Haar begeleiding is erg prettig. Door de passie die ze in het werk heeft, de openheid, enthousiasme en positieve instelling word je gemotiveerd om aan de slag te gaan!”

INDIVIDUEEL

Hennie

“Vorig jaar ben ik bij Marieke begonnen met een persoonlijk traject. Ik wilde graag wat gewicht verliezen en meer zelfvertrouwen krijgen zodat ik beter in mij vel ging zitten. Regelmatig hebben we een afspraak gepland en inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik mijn doel behaald. Ik maak gezonde keuzes, voel mij fitter en energieker en heb meer kennis over gezonde voeding. 

Als je meer vertrouwen in jezelf wil krijgen, maak dan zeker een afspraak met Marieke. Marieke is zeer bedreven en betrokken. Op een rustige positieve manier ondersteund ze jou naar een gezonder eetpatroon en een andere kijk op jezelf! Ik kijk nu met een positieve manier naar mezelf en dat vind ik super fijn!

CURSUS | STAY FIT

Irene

“Afgelopen september heb ik meegedaan met de cursus Stay Fit. Ik had mijzelf opgegeven omdat ik interesse had om gezonder te willen gaan eten. De 5 avonden zijn voor mij van toegevoegde waarde geweest. Vooral de info over gezonde voedingskeuzes en het lezen van etiketten. Ook de avond over hormonen was erg leerzaam. 

De coaching van Marieke werkt zeer motiverend. Ze is heel liefdevol en begripvol naar deelnemers. Zij is een goede motivator als het even niet lekker gaat. Door de cursus bij haar heb ik geleerd dat eten geen strijd hoeft te zijn. Maar juist om van te genieten en voor je te laten werken zodat je lichaam gezonder wordt en je je fitter gaat voelen. Ik voel mij nu energieker en daar ben ik erg blij mee!”

INDIVIDUEEL

Brenda

“Een paar maanden geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik contact gezocht met Marieke. Ik ben blij dat ik de drempel over ben gegaan.

In een aantal maanden tijd heb ik gezondere keuzes gemaakt. In deze maanden hebben wij elkaar met wat langere tussenpozen gezien en dat werkte goed.

Door de begeleiding kreeg ik meer zin om te bewegen en is mijn elektrische fiets, die toch stuk ging, niet meer zo nodig.

Ik ben er nog niet maar het begin is er en ik ga er ook zeker mee door. Ik weeg nu 6 kilo minder en ben meer tevreden over mijn lichaam.

INDIVIDUEEL

Annelies

” De afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Blijf Gezond. Daardoor ben ik gezonder gaan eten aan de hand van heerlijke weekmenu’s.

Ik vond het een mooie ervaring om 10 weken een patroon te volgen om zo een nieuwe structuur aan te brengen in mijn voeding. Ik ben moeiteloos cm’s en kg’s kwijt maar energie rijker!

Wat heerlijk om nu iets te ervaren wat wel zijn vruchten afwerpt en ook nog weinig moeite kost. Ik ben ook veel meer en vaker gaan eten en heb dus geen behoefte om te snaaien.

Ik blijf de menu’s nog even een aantal keer herhalen om hopelijk tot mijn uiteindelijke doel te komen.”

INDIVIDUEEL

Nicole

Bij Blijf Gezond leer je dat diëten geen strijd en opgave hoeft te zijn. Iets wat voor mij als een opluchting kwam aangezien ik al 3 jaar met de “strijd” bezig was.

Marieke leert je dat je niet super dun hoeft te zijn om tevreden en gelukkig met jezelf te zijn. Marieke leert je dat er zoveel gezonde (en makkelijke) gerechten zijn en om bewuste keuzes te maken. Ik kon eerlijk zijn over mijn struikelblokken en snaai momenten wat maakte dat zij mij een advies kon geven wat voor mij goed werkt. Door haar openheid en enthousiasme wordt je gemotiveerd om een gezond leven te leiden. De strijd is omgezet naar een levenswijze. Nadat ik bij Marieke vandaan kom heb ik altijd mijn motivatie weer terug om door te gaan.”

CURSUS | STAY FIT

Eva

“Marieke, ik vind je enthousiasme echt fantastisch. Je brengt het vol overgave en dat is leuk om te zien. Deze cursus gaat niet alleen om afvallen, maar meer om anders naar voeding te kijken. Gezond kan heel lekker zijn. Ik wil jou en de andere dames erg bedanken voor de leuke en gezellige tijd. Power dames!”

CURSUS | STAY FIT

Willeke

“Marieke neemt je mee in haar enthousiasme. Ze laat je bepaalde dingen inzien waar je zelf niet aan denkt. Tijdens de cursus avonden voel je je veilig om je verhaal en/of ervaring te delen en is niks te gek. Ook al ben je even niet tevreden met je resultaat, Marieke geeft je weer een positief gevoel!”

CURSUS | STAY FIT

Diana

“De cursusavonden waren geweldig. Ik heb veel geleerd in een gezellige, ontspannen sfeer.  Ik ben meer bewust gaan nadenken over gezond eten en bewegen. Ik wil iedereen aanraden deze cursus te volgen. @Marieke: zonder jouw enthousiasme en goede informatie waren we niet zover gekomen!”

CURSUS | STAY FIT

Brenda

“Vorig jaar september heb ik 10 lessen over gezonde voeding gehad bij Blijf Gezond. Na afloop van de avond een heerlijke wandeling. Ik heb veel van deze lessen geleerd, bijvoorbeeld dat ik te weinig at. Door het invullen van een eetdagboek van het Voedingscentrum werd ik meer bewust wat goede voeding is en wat niet. Inmiddels ben ik al bijna 7 kg kwijt. Aan de hand van heerlijke weekmenu’s die vol afwisseling zitten is het prima vol te houden. Wat ik vooral leuk vind is dat ik meer vegetarisch ben gaan eten door een aantal recepten en het smaakt beter dan dat ik vooraf verwachtte. Ik ga nog even door met de support van Marieke, maar het voelt niet als een dieet. Het is een lifestyle die eigen word met ruimte om ook te genieten. Ik kan het iedereen aanraden die gezonder wil gaan eten.”

INDIVIDUEEL

Hanneke

” Via een vriendin bij Marieke terecht gekomen, nadat ik in een impasse zat na een heftige periode. Ik dacht dat ik wat betreft eten en sporten goed bezig was, maar hoe mis kun je het hebben! Marieke heeft mij ontzettend goed geholpen, d.m.v. de weekmenu’s , het stimuleren, het enthousiasme voor goede voeding. Ik taal niet meer naar zoet en weet nu wat goed voor mij is. Het is fijn om begeleid te worden hierin en te weten wat je valkuilen zijn. De weegschaal is weer mijn vriend en ik kan het iedereen aanbevelen!”

INDIVIDUEEL

Krista

“Ik leerde Marieke kennen op een hardloopcursus en het eerste wat opviel was haar open en betrokken houding. Onder het lopen hadden we al gauw hele gesprekken. Ook over voeding, waarbij ik al wel wist dat ik niet echt gezond at.  Ik heb een pakket afgesloten en keek er altijd weer naar uit om naar Marieke toe te gaan. Ik ben in die periode hele lekkere recepten van de weekmenu’s gaan maken met producten die ik nog nooit had gebruikt. Wat mij het meeste heeft gebracht, is de belangstelling van Marieke naar het waarom van mijn ongezonde eetpatroon!”

LEZING

Beloved Amersfoort

“Wow, wat hebben wij een gezellige en informatieve avond gehad! Marieke deelt echt haar kennis zonder terug houden. En dat op een hele ontspannen, vriendelijke manier. Er ontstond een open gesprek doordat het zo’n relaxte sfeer was.

Een sfeer waarin geen van de vrouwen zich hoefde te schamen maar juist heel open allerlei dingen besproken konden worden waar normaal nog wel eens taboe op rust. Heel bijzonder om mee te maken. Dank je wel Marieke!”

CURSUS | STAY FIT

Diana

“Ik heb Marieke leren kennen toen ze bij mij een cursus hardlopen voor beginners deed. Ik dacht zij bij mij op cursus dan ga ik bij haar op cursus. Eind oktober 2017 ben ik begonnen. Ik kreeg het advies om meer (vaker) te eten en voldoende water te drinken zodat mijn motortje meer kon gaan verbranden.

Ben nu ongeveer 10 kg af gevallen. Kom nog om de vier weken bij Marieke voor tips en de meting. En natuurlijk om te horen of zij nog wel hardloopt? 🙂
Marieke is een prachtmens die je goed weet te stimuleren. Marieke tot gauw.”

INDIVIDUEEL

Harm

“De begeleiding bij (B)lijf Gezond heeft ervoor gezorgd dat ik anders tegen diëten en afvallen ben gaan aankijken. Ik houd erg van eten en mede door de overzichtelijke weekmenu’s kon ik er de hele dag lekker mee bezig zijn, op een gezonde manier. Wat mij heeft doen verrassen is dat ik zo vaak én zo veel mocht eten en dat ik door die manier veel ben afgevallen. Elk moment als ik het lastig had keek ik even op het weekmenu en dan werd ik weer blij dat ik snel iets gezond kon eten.  Ik ben veel kilo’s kwijt geraakt en dat komt door de positiviteit en support van Marieke van (B)lijf Gezond.”

INDIVIDUEEL

Annet

“Ik ben vorig jaar eind oktober via een collega bij Marieke Timmer terecht gekomen. Ik was in de loop van de jaren steeds iets zwaarder geworden terwijl ik het idee had dat ik wel gezond at, Ik wist wel dat ik af en toe wat teveel snoepte, eigenlijk op de momenten tussen de maaltijden door. Ik heb bij Marieke geleerd dat ik eigenlijk te weinig at en daardoor ging snaaien. Door haar geweldige steun en gevarieerde weekmenu’s met 6 eetmomenten ben ik inmiddels ruim 7 kg afgevallen. Ik heb geleerd om echt gezond te eten met minder suiker, goede koolhydraten en verzadigde vetten echt lekker te eten. Je mag zelfs at en toe een stukje chocolade en in het weekend een wijntje.

Als ik nu in mij boodschappen mandje kijkt zit daar heel veel groente, fruit en yoghurt in en bijna geen zoetigheden meer. Bedankt Marieke voor de geweldige begeleiding om mijn streven te behalen om me fitter te voelen en weer in maat 40 te passen.”

INDIVIDUEEL

Jacobien

“In januari 2019 ben ik begonnen bij Blijf Gezond. Ik wilde graag wat gewicht verliezen maar nog belangrijker, ik wilde me weer goed voelen. Ik wilde meer gezonde keuzes maken en weer lekker in mijn vel zitten.

Nu, 9 maanden later is het mij gelukt en ben ik met de coachende steun van Marieke maar liefst 11 kilo afgevallen. Ik ben 10% vetpercentage kwijt en er is 33 centimeter af van mijn taille, buik en heupen! Ik voel me goed en lekker in mijn vel. Ik ga nog even door om doel te behalen maar dat gaat mij zeker lukken!

 

 

 

 

 

 

 

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!